Aku marah betul dengan Celcom!

Mood tak baik. Tengah emo. Tak bleh nak taip banyak. Kang nanti banyak kata carut yang tertaip.

Tapi cukup lah dengan satu perkataan yg aku rasakan amat begitu sesuai sekali menggambarkan syarikat telekomunikasi berwarna biru ni dengan apa yang aku dah lalui since last 2 weeks;

bangang!





3 comments

  1. saya jua pernah merasainya.. harapkan duta jer cantik.. tapi servis tak secantik duta!

    ReplyDelete
  2. tukar je ke servis yg lain..hehehehe..sbb sy dulu pon merasainya..hahha...hampeh thp raksasa!

    ReplyDelete
  3. hehehe..sorry nak mencelah...boleh tau ape masalah yg korang semua ni kena?? hehehe... (saya tiada kaitan dgn company itu...x company loll...)

    ReplyDelete

My Instagram